Nå heter vi REDGO

Hinausauton kuljettaja auttamassa asiakasta

I fjor overtok Gjensidige Mobility Group, Falck Redning AS, fra det danske Falck konsernet. Som et resultat av dette, ble vårt juridiske navn endret til REDGO Norway AS, fra 1. mai 2022. Falck har valgt å fokusere på andre forretningsområder; Falck Helse og Falck Global Assistance er ikke berørt.

Hvorfor navnet REDGO?

Valget av nytt navn, REDGO, er et resultat av en lengre og grundig prosess. Navnet i seg selv, er et sammensatt ord som gir assosiasjoner til hva vi arbeider med. Vi har valgt "RED" for å representere den røde fargen – arven fra Falck og "GO" for å indikere bevegelse og hastighet. Det er også lagt vekt på at navnet skal være enkelt å benytte i landene hvor vi har virksomhet; Norge, Sverige, Finland, Estland og Litauen.

REDGON paikallinen hinausautonkuljettaja

Arven etter Falck

I mer enn 70 år har vi berget mennesker og deres kjøretøy. Vi er stolte av historien og skal videreføre de gode verdiene og kompetansen vi har opparbeidet. REDGO vil fortsette det sterke fundamentet som Falck har etablert, i tillegg kunne tilby våre kunder et bredere spekter av innovative og kundesentriske tjenester.


På kort sikt vil du som kunde ikke oppleve endringer i hvordan vi driver vår virksomhet. Men fremover, er vårt mål å tilby markedet et bredt utvalg av bilrelaterte tjenester.