Bilberging

Står du fast med bilen og trenger hjelp? REDGO (tidligere Falck) tilbyr effektiv og profesjonell bilberging i hele Norge og Europa, hele døgnet, alle dager. Våre erfarne bilbergere er alltid klare til å hjelpe deg, enten du trenger assistanse på stedet eller hjelp til å frakte bilen til nærmeste verksted.

Bestill online

Tilgjengelighet

Vi er her for deg 24/7, alle dager. Vi hjelper deg på hjemmeadresse og ute på veien, i Norge og i Europa.

Rask respons

Vårt omfattende nettverk sikrer rask hjelp, uansett hvor du er.

Hjelp på stedet

I de fleste tilfeller klarer REDGO å hjelpe deg på stedet. Vi sørger for å få deg videre dit du skal.  

Pris på bilberging

Er du bilmedlem i REDGO, betaler du ingen egenandel ved behov for bilberging. 

Er du ikke REDGO-medlem, men har veihjelpsdekning i din bilforsikring, påløper en egenandel. Egenandelen er vanligvis rundt 500 kr. Kontakt ditt forsikringsselskap for mer informasjon vedr. pris og vilkår. 

Har du kun ansvarsforsikring, må du selv dekke kostnadene.
Vårt døgnåpne Assistansesenter tilbyr lokal hjelp og kan gi deg et prisestimat basert på årsaken til assistansen, din lokasjon og eventuelt bruk av materiell som tilkommer.

Ring oss på tlf. 987 02222 for å bestille assistanse eller for mer informasjon. 

Linja-auton hinaus

Tilpasset bilberging for alle typer kjøretøy

REDGO tilbyr veihjelpstjenester til alle typer kjøretøy, både tung- og lett, samt motorsykkel. Vårt utvalg av avansert utstyr og spesialkompetanse, sikrer at vi kan tilby sikker og effektiv berging for ethvert kjøretøy. Dette gjør oss til en foretrukket partner innen bilberging. 

 

Står du fast med lastebilen eller motorsykkelen?
Kontakt oss på tel. 987 02222 

RedGo employee talking to customer.

Høyt kvalifiserte medarbeidere

REDGO har et team bestående av erfarne fagfolk som er trent til å bistå i alle type situasjoner, også de mest alvorlige. Liv og helse har alltid førstepriortet. Fourten å få kjøretøyet i kjørbar stand, skal de også sørge for trygggheten til kundene og egne mannskap.    

Fra øyeblikket du kontakter oss, til problemet ditt er løst, kan du stole på at REDGO tar vare på deg og ditt kjøretøy.

Trenger du en bergningsbil nå?

 

Vårt døgnåpne Assistansesenter er alltid klart til å hjelpe deg, uansett årsak og tid på døgnet. Det er også enkelt å bestille bilberging digitalt, bestill her

Les også

Veihjelp

Vi tilbyr deg veihjelp uansett hvor du befinner deg i Norge og Europa. Ofte kan vi hjelpe deg direkte på stedet, slik at du raskt og smidig kan fortsette reisen din. Les mer her!

Medlemskap Bil Privat

Medlemskapet i REDGO sikrer deg hurtig veihjelp over hele Europa. Ingen egenandel på assistansen. Benytt våre medlemsfordeler og spar penger. Ring tlf. 987 02222.