REDGO Hjem

Kr 86 pr. mnd. /kr 1 035 pr. år

Med et medlemskap i REDGO Hjem får du assistanse når du trenger det, uansett årsak og hvem som er tilstede. Du får også en rekke andre medlemsfordeler i tillegg til skadebegrensning og redningsarbeid.

 

Har du spørsmål?
Ring 987 02222

(Hverdager fra kl. 8-16)

 

Se vilkår

Se alle medlemsfordeler her

Bli medlem

Dette er inkludert i medlemskapet:

Skadebegrensing

Dersom ditt hus får akutt skade på grunn av vind, vann, brann eller lignende rykker REDGO ut for å begrense skadene. De fleste er dekket mot materielle skader i forsikringen, men likevel er det mye som ikke kan erstattes. Vi sørger for å redde så mye av ditt innbo som mulig, samtidig som vi kan hjelpe deg å rydde opp og forhindre ytterligere skade.

Sikring av boligen

REDGO  holder oppsyn med eiendommen til andre instanser kommer på banen, dersom det har vært innbrudd eller større skade på boligen. Vi iverksetter midlertidige tiltak for å gjenopprette sikkerheten.

Assistanse uansett hvem som er tilstede

Medlemskapet følger hjemmet hvilket innebærer at vi rykker ut uansett hvem som er tilstede

Advokatbistand

REDGO advokaten, Advokatfirmaet Nicolaisen, gir deg gratis førstegangskonsultasjon av 45 minutter per sak. I tillegg får du 20% rabatt på ordinær timepris dersom du har behov for ytterligere hjelp.

Ring 64 83 11 00 eller send mail til firmapost@advonico.no, merk
e-post med "REDGO".

Vaktmestertjeneste

Behøver du hjelp til snømåking, gressklipping, klipping av hekk, rensing av takrenne eller andre enkle oppgaver knyttet til hjemmet, kan du bestille vaktmestertjeneste. Du får 2 timer vaktmestertjeneste til redusert pris, kun kr 350,- pr time. Ytterligere vaktmestertjenester og pris avtales med REDGOs Assistansesenter.

Medlemsfordeler

Som medlem i REDGO Hjem har du tilgang til mange medlemsfordeler. Les mer her

Medisinhenting

Er du eller dine barn syke, kan REDGO hente og levere medisiner for deg, og levere de på døren. Medlemskapet dekker 4 utkjøringer per år.

Helkunde rabatt

Har du et medlemskap i REDGO, får du 15 % rabatt på ytterligere medlemskap.

Som medlem i REDGO Hjem er du sikret:

1. Skadebegrensing dersom ditt hus får akutt skade.
2. Vakthold for å gjenopprette sikkerheten i din bolig.
3. Hjelp til snømåking, gressklipping o.l.