Medlemskap Bedrift

REDGO Taxi

Med et medlemskap i REDGO Taxi får du assistanse til taxien når du trenger det, uansett årsak. Vi hjelper deg om du har låst deg ute, punktert, gått tom for bensin eller har andre problemer som hindrer fremkommelighet. Du har også tilgang til våre mange medlemsfordeler.

 

Du treffer oss på tlf. 987 02222.

Les mer

REDGO Bedrift

Veihjelp til firmabilen inntil 5 tonn
Med et medlemskap i REDGO Bedrift får du assistanse til firmabilen når du trenger det, uansett årsak. Vi hjelper deg om du har låst deg ute, punktert, gått tom for bensin eller har andre problemer som hindrer fremkommelighet. Du har også tilgang til våre medlemsfordeler. Les her

 

Du treffer oss på tlf. 987 02222.

Les mer

REDGO Tungbil

REDGO tilbyr en landsdekkende bergingstjeneste for tyngre kjøretøy. Vi har kunnskap og materiell for berging av vogntog, busser, anleggsmaskiner og for andre spesialoppdrag. Gjennom Falck TravelCare har vi i tillegg over 20.000 partnere som kan bistå i hele Europa. Det er uforpliktende og kostnadsfritt å tegne REDGO Tungbilavtale.

 

Du treffer oss på tlf. 90 30 40 50

Les mer

REDGO Bil Bedrift - Velg et medlemskap som passer deg

REDGO Taxi

Med et medlemskap i REDGO Taxi får du assistanse til taxien når du trenger det, uansett årsak.

REDGO Bedrift

Med et medlemskap i REDGO Bedrift får du assistanse til firmabilen når du trenger det, uansett årsak.

REDGO Tungbil

REDGO tilbyr en landsdekkende bergingstjeneste for tyngre kjøretøy. Vi har kunnskap og materiell for berging av vogntog, busser, anleggsmaskiner og for andre spesialoppdrag.